Перлено желе
Рейтинг: 8
Сложност: Лесна
Любима на 24 готвача Любима
Разпечатай
виж снимката
Снимката е добавена от melek
Необходими продукти
  • • 5 листа желатин (9 г)
  • • 100 мл бяло вино
  • • 400 мл шампанско
  • • 100 г малини
  • • 6 с.л. захар
Начин на приготвяне
Желатина се накисва в студена вода. Виното се загрява с 3 с.л. захар и след разтапянето на захарта се добавя изцедения желатин. Разбърква се до разтапянето на желатина и се охлажда. Малините се поръсват с останалата захар, внимателно се разбъркват и се разпределят в чаши за шампанско. Изстиналото вино се смесва с ледено студеното шампанско и леко се разбърква с тел. Излива се в чашите и се охлажда, най-малко 3 часа и 30 минути преди сервиране, чашите се изваждат от хладилника. Така по-ясно ще се виждат балончетата.
Рецептата е добавена от melek на 18 Май 2010 г.
Още рецепти за:
Подобни рецепти
Коментари
Трябва да сте влезли с акаунта си за да може да пишете коментари, добавяте рецепти и снимки и организирате рецептите, които харесвате в Любими.
Регистрирай се сега!
или
вход с Facebook
(не изисква регистрация)
# 4
guarinociro
магьосник в кухнята
Много оригинално, харсва ми. Комплименнти Емира, интерсни рецепти побликуваш.9 Юли 2010
# 3
i4eto3421
магьосник в кухнята
В нашият град явно няма на листа, от толкова много време търся по магазините. Благодаря за отговора.19 Май 2010
снимки от
melek
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
Снимка 1 18 Май 2010
# 2
melek
магьосник в кухнята
[Автор на рецептата]
около 9 гр. желатин18 Май 2010
# 1
i4eto3421
магьосник в кухнята
А колко са 5 листа желатин?18 Май 2010

Сподели рецептата

Във форума
Нови снимки
от krasikn10от Ella_22от Doroteyaот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот zlareот Ella_22от Ella_22от Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот Doroteyaот krasikn10от Lirinka
Рецепти на деня
> <


© Информацията в този сайт или части от нея не могат да бъдат използвани без изричното съгласие на авторите.